Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2010 18:30 - Моделирането на съдбата – възможно ли е?
Автор: veshti4ka Категория: Други   
Прочетен: 2076 Коментари: 2 Гласове:
8

Последна промяна: 13.02.2010 16:39


Моделирането на съдбата – възможно ли е?

 

Отдавна обмислям този пост, но нещо нямах мераци да седна пиша и разгеле днес се наканих вече. Това, което ще последва по-надолу е плод на личните ми наблюдения и опит и не задължавам никого със нищо!

Искам да поясня, че човек може да моделира съдбата си напълно, само и единствено ако до момента на вземането на решението си все още не се е ориентирал защо се е родил на този свят.

Първата стъпка е да разберете личната си карма. нужна е не само астрологията при разчитането на рождената си карта, но и доста голяма част от езотериката, вътрешният усет, пълното отдаване на собствената си интуиция и безпрекословната вяра в себе си. СЛВ ви показва насоката на кармата ви в този живот, но това е само една насока. Оттам нататък вие трябва да се научите да разчитате кармичните си задачи сами с помоща на интуицията.

Втората стъпка е отработването на кармата, което продължава до момента или на нейното изчистване в текущото ви прераждане или до достигането на вътрешното познание за личният ви път в този живот или ако смея да цитирам от "Селестинското пророчество" до възстановяване на рождената ви визия - това е първоначалният поглед върху бъдещият ви живот - защо и за какво сте преродени на този свят.

Третата стъпка е усета за проработването на енергиите във собствената ви карта или да се научите вие да диктувате събитията по транзитите на планетите до момента, в който вече транзитите ще ви се отразяват само на вътрешно ниво и няма да касаят външни събития от личният ви живот или поне няма да ви засягат пряко.

В този момент вече започвате да усещате, че кармата като такава вече не диктува събития, а вие самите започвате да творите собственият си живот като следвате рождения си път.

моделирането...

Четвърта стъпка е когато вече сте започнали тотално и абсолютно да се надържате на собственият си ум и сте разбрали закона за мисълта и силата и за изграждане и разрушаване на собствената действителност благодарение само и единствено на вашият ум. Тук вече влизат в действие личните ви решения за това дали ще допуснете дадена болест да ви тръшне или ще отработите на емоционално ниво първите признаци. Учите се да контролирате собствената си физиология и като такава я приучвате да работи само за вас, а не отделно от вас. Тялото ви вече го възприемате като една дреха в това прераждане и като съвестни шивачи се учите да боравите с материята на дрехата.

Материята и действителността вече се поддават на обработка, защото вие сте достигнали до вътрешната си същност и собственият си път в това прераждане и сте абсолютно сигурни във себе си и поради това вече Вселената ви помага във всичко.

Оттук нататък следват много интересни неща за научаване, които никога преди това дори и не сте знаели, че съществуват - живота на тази планета започва да става адски интересен.


Та в този ред на мисли: ДА ние можем да си моделираме съдбата и живота в рамките на собствения си жизнен път избран още преди да се преродим! Никой друг не може да изживее твоя ЖИВОТ и да мине по твоя ПЪТ - това трябва да го направиш САМ!

 

НО: ти не можеш да промениш програмата, която сам си заложил в живота си при раждането си,  принципно можеш да промениш туй онуй в процеса на развитие, но само дотам… 

 

 

Цената ли  ???  

Цената е голяма - трябва да си готов да се простиш с лъжливи приятелства, да си готов да рискуваш другите да гледат на теб като на странно недоразумение на природата, да си готов да посрещнеш самотата дори и в личният си живот и да бъдеш неразбран и оплюван от мнозина...  Когато осъзнаеш същността си, ти сам няма да допускаш случайни хора край себе си. Ще бъдеш способeн да живееш доста изолирано и да търсиш само себеподобни, защото вече нормалните разговори никога не биха ти били достатъчни...

Но пък... ти започваш да съществуваш вътре в личното си щастие и дори да си сам, ти не си самотен! Връзката ти с Вселената става дълбока и взаимна, а усещанията са невероятни!  

 

12.02.2010

Мириам Witch





Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Скарлет
28.05.2010 22:44
Браво, Вещице моя! Добре казано! А на теб пука ли ти, че няма да се вият около теб разни змии и фалшиво да любезничат? На мен също не са ми нужни. Отдавна ме гледат кат полезно изкопаемо и отдавна подбирам хората около себе си. И не виждам нищо странно или ненормално. Съхранявам се. Нали ще живеем с орлите? Хахахаха.....
цитирай
2. zoqsun - . . . . . И вече не си сам!!!!Заслужава ...
14.05.2011 22:38
.....И вече не си сам!!!!Заслужава си цената!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: veshti4ka
Категория: Изкуство
Прочетен: 174816
Постинги: 36
Коментари: 144
Гласове: 961
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930