Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.02.2008 12:04 - ПРИКАЗКИ ЗА ВЪЗРАСТНИ /еротика/
Автор: veshti4ka Категория: Изкуство   
Прочетен: 6260 Коментари: 4 Гласове:
1

Последна промяна: 18.02.2008 19:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ВЕЩИЦАТА

 

Тя беше невероятно красива. Живееше в дълбините на гъста и непристъпна гора. Беше сама. Всички живи твари се страхуваха от нея. Незнайно защо, но красотата и вдъхваше респект и страх. Имаше само един човек, който я обожаваше и успяваше да се доближи до нея. Той беше един от най-безстрашните рицари в кралството. Тя винаги усещаше милващия му поглед по тялото си. Никога не знаеше, кога ще се появи и къде ще се скрие да я наблюдава. Обичаше топлият му поглед, който караше тялото и да трепери от удоволствие.

Тази нощ, вещицата се беше излегнала в малкия басейн образуван от едно езерце досами храма на нейният бог. Във водата плуваха розови листенца и се носеше аромата на билки и цветя. Нежната и кожа се обливаше от блясъка на пълната луна. Малките капчици блестяха под лунните лъчи. Дългата и красива коса се стелеше по белите камъни, които ограждаха мъничкият басейн. Тя протегна нежните си ръце и загреба с шепи от водата. Остави я да изтече между пръстите и. Наслаждаваше се на този миг на спокойствие и тишина. В този момент усети онзи парещ поглед, който караше кожата и да настръхва от топлина и удоволствие. Тя се изправи и излезе от малкото езерце. Тялото и блестеше обляно от лунната светлина. Кожата и искреше от удоволствието на горещия му поглед. Дългата и черна коса се разпиля по гърба и. Бавно тръгна към храма. Гола. Невероятно красива. Беззащитна. Сама. Започна да се изкачва по многото стъпала до олтара. Само малките мокри дири от нозете и показваха, че тя все пак стъпва, а не се носи като облак от топла светлина над земята. Рицараят този път я последва. Желаеше я с цялата си същност и вече нищо не можеше да го спре да я има в обятията си. Знаеше, че и тя изпитва същото. Настигна я точно пред самия олтар, на бога на който се бе обрекла. Обгърна нежното и тяло с ръце и тя потъна в прегръдките му. Устните им се сляха в една страстна и дълго жадувана целувка. Целувките им бяха дълбоки и наситени със жаждата на спотаената страст, която сега избухваше с всички сили. Ръцете им изучаваха телата им с ненаситността на дългото очакване. Очите им бяха изпълнени с жар и страст, а луната покриваше телата им с бляскав воал. Той нежно я положи на земята и покри тялото и с неговото. Устните им не се разделяха нито за миг. Пиеха като обезумели живителните сокове един на друг. Дори и лекият ветрец стихна париран от любовта на двамата. Само огньовете от факлите пред олтара препукваха от време на време. Времето беше спряло. Тя се извиваше с гъвкавостта на змията под него. Искаше го неистово много. Жадуваше го така, както и той нея. Телата им се сливаха, а в сърцата им бушуваха урагани. Любовта им беше обречена. Знаеха го. И въпреки това не можеха да не си дадат това, за което телата им копнееха от много време. Кладата на страстта им бушуваше с всички сили. И тогава в момента на върховния екстаз тя се превърна в светлина. Изгаряща от страст светлина. И се извиси високо към небето. Рицарят все още в плен на любовните и ласки, просто се наслаждаваше на красотата на тялото и, което сега беше чиста светлина. Тя беше изгоряла от страст пред олтара на своя бог, който и забраняваше това. И въпреки всичко тя го направи. Заради любовта.

Рицарят се надигна и погледна ръцете си. На дясната му длан имаше оставен белег от нея – малък пентаграм със сърце по средата. Нейното сърце. То оставаше завинаги негово…


 




Гласувай:
1



1. yon4ik - Приказно...
17.02.2008 20:52
Искам и моето сърце да остане за Рицаря...
цитирай
2. veshti4ka - Благодаря ти!
18.02.2008 06:28
Радвам се, че ти харесва!
цитирай
3. анонимен - Николай
24.02.2008 21:53
Аз и толкова не мога да напиша,вярно не е в категорията за неща който чета и все пак ги прочетох:)))))Петра доста често го споменаваш и цифрата пет доста често се среща,а рицари и принцове отдавна няма,нашият Калоян ги изби повечето доста отдавна и сега жените няма кого да чакат:))))))
цитирай
4. veshti4ka - Ехааа :))))
25.02.2008 06:43
Има естествено, как да няма :))) Ама се крият някъде! Но поне се радвам, че вече не са с коне, а с коли хехехееееееее, че комбинацията от пот, коне и пури едва ли би погалила един женски нос :))))))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: veshti4ka
Категория: Изкуство
Прочетен: 174745
Постинги: 36
Коментари: 144
Гласове: 961
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930