Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2008 21:39 - ПРИКАЗКИ ЗА ВЪЗРАСТНИ /еротика/
Автор: veshti4ka Категория: Изкуство   
Прочетен: 9857 Коментари: 5 Гласове:
0

Последна промяна: 18.02.2008 21:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

СПЯЩАТА КРАСАВИЦА

 

Тя обичаше да се разхожда из гъстите гори и китните полянки и да си играе с цветята. През дългите дни обикаляше из тях и събираше цветя, а през кратките нощи се срещаше с любимия си. Тя беше принцесата на кралския двор. Затворена в златната клетка на кралството от строгия си баща и нямаща право да го напуска. Тя беше наказана заради неблагоразумието си да отказва на всеки принц появил се да поиска ръката и. Сърцето и тялото и вече принадлежаха на един-единствен мъж, който не живееше в нейният свят. За нея единственият човек с когото искаше да остарее беше принца на сънищата и. Кратките и и горещи нощи минаваха в срещи с него. Докосването на ръцете му нямаше да забрави никога. Те я изпълваха с невероятна топлина и страст. Очите му галеха лицето и, а устните му я подлудяваха.

Един красив, слънчев ден принцесата се разхождаше из необятността на кралските палати. Случайно попадна в стаята с книгите. Там намери една стара и потънала в прах книга със странни рисунки върху нея. Необуздан интерес я накара да разгърне пожълтелите страници. Това беше старата книга с чародейства на нейната кръстница. Това, което намери вътре беше нейното спасение. Чародейство за сън. Само и единствено съня я срещаше с любимия, а тя го искаше постоянно до себе си. Тогава разбра, че ако заспи дълъг сън ще бъде само и единствено негова. Запомни магическите думи наизуст. Отиде в покоите си. Излегна се в кралската постеля и изрече заклинанието. Нежните и клепки се притвориха и съня я грабна в обятията си.

Там пред дверите на съня я чакаше един невероятно красив и влюбен мъж, който държеше букет орхидеи в ръцете си. Само тези цветя бяха достойни за красивата принцеса. Той я пое нежно в обятията си. Дари нежните и устни с целувка лека и пърхаща като пеперуда. Хвана я за ръце и я поведе в царството на сънищата. Въведе я в покоите си и нежно я прегърна. Започна да пие от устните и с жаждата на пустинен скитник. Тя обхвана раменете му с нежните си ръце и потъна в любовта му. Принца повдигна дългите и къдрици и нежно започна да обсипва с целувки шията и. Устните му се спускаха все по-надолу и по надолу. Нежно развърза панделките на корсета и и красивата рокля се спусна със шумолене надолу. Той я повдигна на ръце и я положи върху сатена на постелята. Нежната и кожа сияеше с топъл, златист блясък на светлината на свещите. Взе една клонка  орхидеен цвят и започна бавно и едва доловимо да милва кожата и. Галеше прекрасното си нежно цвете с цвета на орхидеята. Бавно от стъпалата и нагоре плъзгаше мекото кадифе на цветчетата. Докосваше я само с устни и цветя. Кожата и беше настръхнала от невероятно усещане, което изпитваше. От устните и се отронваха стонове на удоволствие. Принцът продължаваше да и доставя наслада само с орхидеята. Тя започна да диша все по-учестено и по-учестено. Той не искаше да я докосва през тези първи мигове на абсолютно отдаване от нейна страна. Искаше тя да запомни този миг само с любов и нежност. Продължаваше да я гали с кадифето на цветовете и когато от устните и се изтръгнаха стоновете на върховното и удоволствие, той ги пое с устните си. Изпиваше жадно страстта и. Опитваше се да потуши пожара на любовта и с само с горещи и треперещи устни. Ръцете му стояха далеч от нея, а тялото и беше галено само с цветя. Този върховен миг тя нямаше да забрави никога!

Заспа щастлива в прегръдките му. Тя беше годеницата на Морфей…




Гласувай:
0



1. xbizzit - Mhm..
19.02.2008 00:20
Мии, да..Много е добро...:)
цитирай
2. veshti4ka - Мерси!!!
19.02.2008 06:28
Мерси!!!
цитирай
3. анонимен - щастливка лирическата
19.02.2008 09:41
да заспи в мъжките обятия на Морфей.
той никак не си пада по вещици
цитирай
4. empire - 1 vote from me
19.02.2008 16:44
Наистина е много добро - Браво :)
цитирай
5. veshti4ka - Благодаря Ви!!!
19.02.2008 18:26
Радвам се, че ви харесва това което пиша :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: veshti4ka
Категория: Изкуство
Прочетен: 174378
Постинги: 36
Коментари: 144
Гласове: 961
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031