Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2011 09:41 - Алиса извън страната на огледалата - продължение
Автор: veshti4ka Категория: Изкуство   
Прочетен: 3664 Коментари: 5 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Алиса извън страната на огледалата - продължение


Да излезеш от огледалният свят не е лесно, но пък и не е трудно. Най-важното е да имаш желанието за това. Сега ще ви опиша стъпките, през които поне аз преминах докато се откопча от хватката. Не съм чела за тях никъде, а просто въпрос на личен опит. Далеч съм от мисълта, че за всеки ще бъдат еднакви - такова нещо няма, но е успокояващо като виждаш, че и други го правят  image  За целта ще се опитам да представя нещата с една схема, ама понеже съм на вие с всички чертожни системи, та ще пиша и обяснявам  image

Значи човек има 4 тела /за целта работим само с 4 - знам, че са повече  image /:

1. духовно
2. ментално
3. емоционално
4. физическо

Ако трябва да ги подредим в пирамида то основата на пирамидата е физическото тяло, защото е най-плътното тяло, а останалите се подреждат нагоре в пирамидата като върха и е Духа.

Когато духът се е въплътил в материята той е слязъл от първото надолу по реда на номерата. Когато човек обаче иска да достигне до духа си, то той минава отдолу нагоре пак по ред на номерата или това е пътя от 12 дом - края на материята, по спиралата нагоре.

Когато си го пожелаете това то се сбъдва. И ето, че нещата започват да се случват:

1. Когато тръгнах преди 2 години по тази спирала то първо започна чистка на физическото тяло. Съвсем естествено (просто защото пожелах да тръгна по спиралата) се отказах от месото и алкохола, защото понижаваха вибрациите на тялото ми, а целта за излизане от огледалният свят е да повишим вибрациите си. Месото съдържа в себе си кодовете на смъртта, а това са едни от най-ниските вибрации. Когато едно животно се коли то изпитва ужас и този ужас се запечатва в клетките му и по никакъв начин не може да се премахне нито с готвене, нито с нищо. В случая е важно обаче вашата най-искрена мотивация произлизаща от дълбините на сърцето ви...

2. Около половин година след този акт на отказ от нисковибрационни храни започва и чистка на емоционалното тяло. Появяват се сънища в които вие бродите из тъмни пещери, потънали в забрава и наситени просто със страхове. Намирате разни животни вътре (лично аз все тигри си намирах  image ) - в началото бягах от тях, а после просто ги пусках на свобода. Намирах древни изоставени градове в пещерите, населени тук таме с хора, които отдавна бях забравила, полуразрушени сгради. В един момент просто политах нагоре през пластовете скали и камъни и пробивах тъмнината докато не достигах синьото небе... Точно преди да престанат тези сънища сънувах, че откривам изворът на личната ми прана в себе си - голяма пещера и през нея течеше кристално чиста вода в която се гмурнах и се наслаждавах на хладината и...

3. После идва менталната яснота. Знам, че повечето от вас са наясно с принципите на свобода на ума, но в този процес се изисква не знаене, а осъзнаване. Само с осъзнаване се достига до по-високото. Тук вече започва една комуникация с Висшият ви Аз и опитите да се събуди и задържи на прилично ниво интуицията и вътрешният глас. В този момент (преди около година) аз осъзнах, че вече няма огледален свят, но още не можех да го дефинирам дори и за себе си защо е така, просто го усещах. Ама вече си бях култивирала едно прилично търпение и бях позабравила първосигналността си та се научих да чакам - изясняването щеше да дойде по-късно...

Най-важното нещо в тези стъпки е осъзнатостта, че кръгът на мандалата е затворен и пътя ни продължава по спиралата нагоре. Разбирате, че вече можете да се задържите само с хора, които са затворили кръга и те, защото всички опити за манипулации на околните са ви ясни и най-важното те са недопустими за вас, защото най-важният момент е СВОБОДНАТА ВОЛЯ В ТАЗИ ВСЕЛЕНА и разбирате, че нямате Моралното (пиша Морално с главна буква, защото става въпрос за Духовен Морал) право да упражнявате насилие върху някой, който не ви е дал съгласието си за това. Понякога ги оставяте да си "развяват байрака", защото не ви се занимава с тях, а друг път им показвате докъде могат да стигнат. Огледалото вече сте вие - просто отразявате, но войните които отразявате не са ваши и не е редно да се идентифицирате с тях.

Духът ви вече се опитва да се закрепи в Баланса - това е Хармонията на Вселената. Под Баланс разбирайте следното: когато има нужда от шамар, то го ударете! Баланс не е като ви пляснат да си дадете и другата буза - това не е Баланс, а идиотизъм!!! Тук вече обаче не властва Егото, а Свръхсъзнанието, тоест вече сте интегрирали съзнание и подсъзнание и сте ги превърнали в една амалгама с която работи Висшият ви Аз - всички егоцентрични постъпки са недопустими.

Един стар мъдрец е казал: Или оставяш съдбата да те води или ти водиш съдбата! В този ред на мисли вече наталната мандала не е това, което е  image  Тук вие сте пълководеца и вие решавате какъв курс да зададете на вашите планети. Не ви е нужно постоянно да си зяпате натала и транзитите, защото те вече влияят само на подсъзнанието и разчистват остатъците от натрупвания в емоционалното ви тяло, които не са ви необходими. Ако пък решите то вие можете да зададете направление на дадена планета - като видите, че предстои някакъв аспект просто влезте в ядрото на планетата и си кажете желанията - като се съобразите с това, какво управлява дадената планета в натала ви и къде се намира в момента. Бъдете сигурни, че ще стане това, което е зададено от вас.

Вие вече вървите по спиралата и пътят може да не е лесен, но е най-доброто нещо, което сте направили за себе си!

Желая ви приятно пътуване!

15.05.2011г.




Гласувай:
8



1. анонимен - Скарлетка
28.05.2011 00:45
Вещеее, поправи ако искаш тази стара връзка към блога ми с новата http://astroamor.wordpress.com/ . Наложи се да регистрирам нов блог. Целувки!
цитирай
2. veshti4ka - готово, душата, оправих го :)
29.05.2011 01:26
готово, душата, оправих го :)
цитирай
3. анонимен - Скарлетка
29.05.2011 09:59
Много целувки! :)
цитирай
4. анонимен - backlink services
15.08.2011 23:08
Thought I would comment and say neat theme, did you make it for yourself? It's really awesome!
цитирай
5. veshti4ka - Thought I would comment and say neat ...
13.09.2011 09:15
анонимен написа:
Thought I would comment and say neat theme, did you make it for yourself? It's really awesome!


да, направила съм го за себе си :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: veshti4ka
Категория: Изкуство
Прочетен: 174374
Постинги: 36
Коментари: 144
Гласове: 961
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031